Fiellø™ højdejusterbar skrivebord

 

fielloe-bill-1

 

Fiellø er produceret af Rufac med arkitekt firmaet Gensler som ledende produktdesigner. Fiellø’s indarbejdede design og funktionalitet imødeser udfordringerne ved dagens aktive arbejdsplads.

Efter måneders brugerundersøgelser i udvalget af hæve-sænkeborde, har vi med stolthed udviklet et holistisk og fleksibelt skrivebordsprodukt der løser såvel organisatoriske som strøm og afskærmningsudfordringer, alt imens miljøskadelig indpakning er reduceret.

Funktionalitet & fleksibilitet
Fiellø giver kunderne en all-inklusive højdejusterbar arbejdsplads.
Fiellø tilbyder en ubegrænset platform til at integrere styring af ledninger, privatliv, akustiske paneler samt opbevaring tilsammen med ekstra tilbehør. Fiellø opfylder CE-standard om højdejusteringer.

Et patenteret skinnesystem og styring af ledninger understøtter flereben’s konfigurationen indenfor ét design.
Afskærmningen kan tilgodese flere placeringsønsker.
Fiellø indarbejder den mest avancerede organisation indenfor kabelføring og strøm-design.

Kvalitet & holdbarhed
Med 50 års historik af overlegen kvalitet tilbyder Rufac en livslang garanti på håndværk og finish af alle rammer.

Æstetik & innovation
Bordet kan kundetilpasses alle miljøer. Fiellø tilfører en ny form for personaliseret design til industrien. En øjeblikkelig effekt opnås med den pulverlakerede bordplade – udformet af ubegrænsede designmuligheder – og den støbte krydsfiner anvendes til at producere afskærmningerne.

Under overfladen ligger en design verden for sig – begyndende med en smart ergonomisk funktion og brugerkanal for ubesværet positionering.

Pulverlakerede bordplader, indbyggede skinneplatform samt afskærmningsmuligheder er blot nogle af de perfekt konstruerede fremskridt ved Fiellø.

Et patenteret design gør kabel styringen til en integreret del af en fleksibel løsning, og et special udformet kabel bliver brugt til at trække strøm til arbejdspladsen. Dette skaber en unik løsning og komplet samling af kabelføringen såvel horisontalt som vertikalt.

Bæredygtighed
Ramme komponenterne er PVC fri og produceret i Danmark, et af verdens førende lande i genanvendelig energi.Pulverlakerede bordplader indeholder ingen tungmetaller eller opløsningsmidler. De kan genbruges ved omlakering og er 100% genanvendelige.

Højdeindstillingsinterval: 55 -121,5 cm

Hastighed: 38 mm per sek.

Bordpladeform: Ergonomisk, Rektangulær, Mini L

Indstillingsmuligheder: Elektrisk styring

Specielle funktioner: Soft Stop samt antikollision

Motorgaranti: 5 år

Batteri: Mulighed for batteridrift

Håndværksmæssig garanti: Livstid

Kvalifikationer: Fiellø opfylder CE standarder

Miljømæssige forbehold: PVC-fri ramme komponenter samt 0,08w standby power

Mulig opgradering: Bluetooth kontrol

 

fielloe-bill-2